29. marraskuuta 2020

Miksi Tinderistä maksaminen ei kannata?

 

(Tämä postaus toteutettu ei niin kaupallisessa yhteistyössä, yksinäisen ja katkeroituneen sinkkunaisen kirjoittamana. Kaikki mielipiteet ovat omiani ja koskevat sitä deittisovelluksista kuuluisimpaa eli Tinderiä ja sen upeaa/tai ei niin upeaa Plussa-versiota)

Rahalla saa, mutta hevosella pääsee? Vai näinkö sittenkään?

Näin useamman vuoden suhteessa olon, ja sinkkumarkkinoille palaamisen jälkeen iskee sinkun mieleen hiljainen mutta sitäkin synkempi epätoivo. Ja ajatus siitä, että minähän vaikka maksan, jotta löydän sen oikean miehen!

Ja niinhän minä sitten maksoin. Onneksi se ei kauhean suurta kiristysreikää kukkarolleni 3 euron hinnallaan aiheuttanut. Jostain syystä se Tinder Plussa nimittäin oli halvempi, kun ostin sen tietokoneelleni entä kuin kännykkääni. Ja siis ajatella – Tinderin saa nykyään tietokoneelle! Toista se oli silloin aiempina ihanina sinkkuvuosina.

No mitäs hyviä puolia tästä Tinder-plussasta sitten löysin. Löysin sovelluksesta kaksi plussa-asiaa verrattuna basic-tinderiin. Eli plussan edut mielestäni ovat:

-          sijaintitiedot voit lykätä minne tahansa päin Suomea – tai vaikkapa Kiinaa!

-          voit piilottaa käyttäjäprofiilisi niin, että se näkyy vain niille joista olet itse tykännyt

Ja nyt voinkin sitten kertoa sinulle, että miksi nämä kaksi plussan etua eivät mielestäni kuitenkaan olleet etuja. Näin pienessä kylässä asuvana voin toki todeta, että ruoho on vihreämpää siellä kylän toisella puolella. Ja nimenomaan todeta, että se on vihreämpää. Koska se deittailu kaatuu joka kerta siihen helkkarin välimatkaan. Siis joka IKINEN kerta.

Se että käyttäjäprofiilin saa piilotettua, niin että näyn vain niille, joista olen itse tykännyt, olisi tietenkin joka pettäjämiehen ja naisen unelma. Muuta ”hyvää” puolta en tästä keksikään. Koska eikös se ole hyvä pitää kaikki mahdollisuudet auki, ja tiedottaa koko maailmalle (tai siis kylälle) olevansa jälleen sinkku? Eihän sitä tiedä jos joku ei niin miellyttävä sinkkuihminen bongaisi minut sieltä, ja kertoisi sinkkukaverilleen joka olisikin mieleisempi, että hei toi on taas sinkku. Plus lisäksi tämä käyttäjäprofiilin piilotus ennen omaa tykkäystä hidastaa kovasti koko peliä siten, että mätsäät ihmisten kanssa myöhemmin kuin aiemmin.

Ja sit niistä ylimääräisistä tykkäyksistä ja rajattomista boosteista. Tai superlikeista. Todettakoon niistä vain lyhyesti, että ei niistä mitään hyötyä ole. Ihmisten kusetusta pahimmoillaan.

Kysymyksiä? Saa jättää kommenttiboksiin. Sinkkuelämän asiantuntija on taas back.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti