11. elokuuta 2016

18 syytä rakastua Tinderissä


Seuraavaksi spoilaus kahdeksantoista Tinder-munan sisällöstä. Jos et siis kestä käristettyjä totuuksia ja spoilauksia tosielämästä älä skippaa sitä kotisohvaa, kuten Robin, vaan tämä postaus. Todettakoot vielä se, että maailmassa on monta ihmeellistä asiaa, samaten Tinderissä monia ihmeellisiä miehiä. Olen huomannut, että tietynlaiset tyypit, jotka löytyvät myös tosielämästä on löydettävissä Tinderin salaisesta tai ennemminkin ei-niin-salaisesta maailmasta. Tässä niistä muutamia...

1. Pleijerit - keräilevät mätsejä, kuin mansikanpoimijat marjoja. Pleijerit tunnistaa esimerkiksi siitä, että vastaavat viesteihin erittäin hitaasti ja kummallisina ajankohtina (Esim.neljältä aamuyöstä, kun ei saanutkaan baarista yhen illan juttua matkaan).

2. Epätoivoiset ikisinkut - Tinderin vakikäyttäjiä, vastaavat viesteihisi heti ja ovat valmiita lähtemään treffeille vaikkapa samantien.

3. Nörtit - Yleensä heillä on Tinderkuvissa pullo energiajuomaa, hiukset vähän hapsottavat joka suuntaan ja päässä mahdollisesti pipo (Hox! Pipo voi myös viitata mahdolliseen hipsterimieheen).

4. Kaljamahat - No tämä on helppo tunnistaa. Kuvasta voi löytää keskiolutta, Paulaneriä tai sit jotain Lidlin halppisbissee. Ja tietysti se kaljamahainen miekkonen! 😜

5. Vanhat pervot - Ikää sen ainakin 30+, joka on ihanteellinen kesälämpötila, mutta ei kuitenkaan saa parikymppisen naisen verta enää lämpenemään. Tunnistaa siitä, että parasta ennen -päiväys itseään nuoremmille naisille meni jo aika monta vuosikymmentä sitten (olematta siis yhtään ikärasisti). Muista, että näistä miehistä you never know ennen kuin tapaat onks kuva aito vai täysin feikki. Sen takia treffaile mielellään ekana julkisilla paikoilla, kuten Lähtisitkö silloin kanssani järvelle? -postauksessa aiemmin suosittelinkin.

6. Työmatkalla - Egotrippiä lainatakseni: Aina matkalla jonnekin minne ikinä päätyykin on puolitiessä jostain tietää sen varsin hyvin itsekin. Monesti näiltä miehiltä voi löytyä myös sormus kädestä ja nainen kuvasta tai sitten kotosalta pullia tai lapsia pyöräyttelemästä. Kaipaavat satunnaista epämoraalista tukea kuivalle seksielämälleen ja piristystä syksyn pimeneviin iltoihin.

7. Lesoilijat - Ovat yhtä täynnä itseään kuin muurahaiskeko mustaa väriä. Heidät tunnistaa muun muassa merkkivaatteista, hienojen autojen tai mopojen kuvista (tai wannabe-hienojen) sekä siitä että heidän lempiaiheet ovat miehet itse. Voit myös ottaa Cheekin musavideon tai posetuskuvan avuksi näiden miesten tunnistamiseen.  Ai niin ja psykologian opinnoista mieleeni jäi, että narsistin voi tunnistaa kuulemma yleensä siitä, että he ottavat keskivertoa useammin kokovartalokuvia. Eli yhtään yleistämättä kannattaa vältellä miehiä, joilla on kokovartalokuvia netissä!

8. Amismiehet - Kertovat yleensä tyylittömiä rivouksia, kuten lähekkö panee tai sit mallaavat kuvissaan prätkän tai traktorin perässä. Tai joskus jopa jonkun tissinaisen perässä!!! Heidän kanssaan keskusteleminen voi olla samanlaista kuin keskustelisit naapurin pissisblondin kaa ja he eivät tunne sanaa yliopisto (tai eivät ainakaan halua tuntea).

9. Hullut - Niitäkin Tinderistä löytyy... Ja niitä ei välttämättä tunnista heti, siksi suosittelen juttelemaan hieman pidempään ennen treffejä, toisin kuin Iina 18-vee teki. Eräs hullu kertoi varsin kummallisia juttuja, niin kummallisia, että huolestuin jo...

10. Elitistimiehet - Itseään eliittinä ja muita parempina pitävät miehet. Näitä miehiä löytyy erityisesti lääkiksestä ja kauppiksesta. Näiden miehien eliittisyys selviää Tinderissä yleensä jo tuotekuvauksesta kuvan alta tai sitten ihan vaan ekasta lauseesta, joka kuuluu olen lääkiksessä tai olen kauppiksessa. Jos ei ihan ekassa aina kuitenkaan, niin sitä ennen mies voi kysyä ensin sulta, mitä opiskelet saadakseen sen jälkeen todeta opiskelevansa itse lääkikses tai kauppikses...

11. Rajumpia leikkejä tai kimppakivaa etsivät miehet - Näitä on näkynyt yllättävän paljon. En heistä sen enempää kuitenkaan tiedä, koska näiden kohdalla on tullut lähinnä se Tinderin risti-nolla ominaisuuden X-puoli käyttöön.

12. Hippi hipsteri miehet - Pipo päässä oli talvi tai kesä, viikset (ihanan vahatut) ja kummalliset jutut... Niistä on Tinderin hippi hipsteri mies koottu. Ja ainii omistaa mahdollisesti pitemmät hiukset kuin sä! (Ooks kade? ;) )

13. Juuri eronneet - Usein samankaltaisuutta epätoivoisien ikisinkkujen kanssa. Kaipaavat lohtua ja lämpimiä haleja. Nautitaan laastareiden kera.

14. Tosirakkauden metsästäjät - Tällä tuotteella ei vaihto -eikä palautusoikeutta. Kyseenomaiset ihmiset etsivät tositarkoituksella elämänsä rakkautta ja AIVAN siis Tinderistä xD

15. Maailmanmatkaajat - Vaihtareita vaihdettaviksi. Jos haluat miehen joka pysyy välttele Reima -reissumiestä. Hän saattaa nimittäin seuraavana aamuna mahdollisesti olla karannut Bahama-saarille hulahula -naisensa veireen jo ennen kuin heräät.

16. Stalkkerit - Heidän mottonsa kertoi jo Sting aikoinaan: Every breath you take, Every move you make, Every bond you break, Every step you take, I'll be watching you. Muistuttavat myös Twailait leffan Eetvartti Kullinia epäilyttävän paljon. Seuraavat etäisyyttäsi, etsivät sinut käsiinsä jokaisesta sosiaalisesta mediasta ja seuraavat kannoillasi kuin hai veristä makkaraa.

17. Vitsiniekat - Viljelevät muka hauskoja läppiään yhtä paljon kuin kukat tarvitsevat sontaa.

18. Maajussit - Mulla ois paikka yhelle emännälle landellani. Tuu messiin ja lypsä loppuelämäs lehmiä mun kaa...



1 kommentti:

  1. Toi on kyllä totuus, mutta kyllä mua pakosti hymyilytti.
    Osallistu Riviera Maisonin pyyhkeiden arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista