15. elokuuta 2016

"Ajattelen, siis olen sinkku" - Lizz Winstead

Luulin että vaaleanpunaiset aurinkolasit voi löytää vain kerran elämässä. Mitä olen viime päivistä kuitenkin oppinut on se, että vaikka kuinka luulisi hukanneensa ne vaaleanpunaiset aurinkolasit ikiajoiksi ne voivat tulla uudelleenkin vastaan. No mistä sitten tunnistaa, että olet sairastunut vaaleanpunaisten lasien aiheuttamaan hurjista hurjimpaan rakkauspsykoosiin?

1. Nälkä kasvaa syödessä eli mitä enemmän häntä näät, sen enemmän haluat häntä nähdä.

2. Hän on täydellinen. Hänessä ei ole mitään vikaa. (Odotappa vain pari kuukautta, niin eiköhän hänet pienet hassunhauskat söpöläistavat, kuten nenänkaivaminen ala taas ärsyttämään...)

3. Sinulla a) ei ole nälkä b) on hirveä nälkä tai ylipäätänsä tunne siitä, että elät hapella tai tunne siitä että voisit syödä vaikka naapurinmiehen hikisukat parin kyljyksen ja lehtipihvin jälkeen.

4. Kun näet hänet, kaikki muu ympäriltäsi katoaa. - Siis oliko taivaalla revontulia? Oho miten en huomannu...

5. Kun ennen puhuit kahdesta aiheesta (miehet ja meikit) kavereillesi, niin nyt aihepiiri on valikoitunut vain yhteen vakiaiheeseen eli siihen, kuinka ihana sinun satuprinssisi onkaan.

6. Odotat hänen viestejään enemmän kuin kenenkään muun viestejä. - Bling!!! Superpikajuoksu puhelimen ääreen!

7. Musamakusi vaihtui yhtäkkiä Anssi Kelasta Juha Tapioon, koska hänkin fanittaa Tapsaa Kelaa enemmän.

8. Sinulla on häät suunniteltuna. Kuten juhlatarjoilu, kutsuvieraat ja hääpaikka.

Joten, jos haluat välttyä tältä rakkauspsykoosilta ja vajoamiselta yltiöpositiivisten tunteiden valtaan tunnista ainakin nämä edellä mainitut rakkauspsykoosin alkumerkit käytöksessäsi ja koita vältellä sitä lipevää lurjusta, joka on viemässä oikeutesi itsenäiseen ajatteluun viimeiseen asti. Älä antaudu tunteiden vietäväksi, vaan vie sinä tunteitasi sinne suuntaan, mihin parhaaksesi näet. Se on helpommin kirjoitettu kuin tehty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti