3. heinäkuuta 2017

Eroaminen on trendi

Tiesittehän jo, että eroaminen on trendi nykyään? En minäkään, ennen kuin joku minua sivisti.

Me ei oltu nähty mun tuttavan kanssa kuluneen vuoden aikana. Ensimmäisiä kysymyksiä, joita hän minulta kysyi oli, mitä minun poikaystävälleni kuuluu. Vastasin luonnollisesti, että olemme eronneet ( ja siitähän ei olekaan aikaa kulunut muuta kuin hieman päälle vuosi...). Ai niin, sehän on sellainen trendi erota nykyään koko ajan, tuttavani vastaa minulle. Ja haluaisin vastata hänelle, että joo erosin vain, koska se on muodikasta. Valitettavasti itseluottamukseni ei valitettavasti siihen ihan vielä riitä, joten pienessä päässäni palautan mieleeni syitä, minkä muiden asioiden vuoksi voi erota entä kuin uutuudenviehätyksen, vaihtelun virkistyksen ja eron trendikkyyden vuoksi.

1. Halailet halinalleasi enemmän kuin kumppaniasi.

Muistatko sen nallen, jonka sait unikaveriksesi silloin, kun olit 3-vuotias? Ai muistat? Hienoa! Niin minäkin muistan. Se on melkein yhtä karvainen kuin miehesi, mutta valitettavasti hänen iltaisin sinulle tarjoama läheisyys ei kuitenkaan ole tarpeeksi sinulle.

2. Sun miehesi työpaikalle on tullut uusi työntekijä. Miehesi kehuu uutta työkaveriaan Keijoa jokainen päivä ja paljon. Hän viettää jopa öitä Keijon luona. Eräänä päivänä tapaat Keijon. Sinulle selviää, että Keijon oikea nimi onkin Katariina.

3. Sun miehelläsi on uusi bestis. Sen nimi on Tapio. Oikeastaan miehelläsi on toinenkin uusi bestis. Epäilet että hän tulee Italiasta tai jostain kaukaa, sillä hänen nimensä on eksoottinen: Gambina. Yhtäkkiä miehesi haluaisi kovasti myös lemmikikseen karhun. Eikös se ole villieläin? Ihmettelet ääneen. Vasta kun miehen uusimman bestiksen lempinimi Jallu-Kossu tulee tietoosi ymmärrät, että sinut on korvattu nestemäisellä olomuodolla.

4. That`s me in the corner. That`s me in the spotlight. Losing my connection. Trying to keep up with you. 

Ihan kuten liiallinen puhelimen käyttäminen voi aiheuttaa ilmiötä nimeltä disconnecting people, niin kyseenomaista ilmiötä, voivat aiheuttaa myös kaikki ne erillään vietetyt päivät, viikot ja kuukaudet. Jos kumppanillasi on toinen, kuten työ, kaverit ja sali, jotka vievät hänen kaiken aikansa, niin voi hyvinkin olla, että osapuolesi kolmantena pyöränä ei lopu ihan heti.

5. You better work bitch. Work, work, work. Niin mä tiiän, että töitä on tehtävä. Mutta entä minä? Hello, is it me or a job that you are looking for?

6. Yöllä taas mä menin parvekkeelle nukkumaan, jotta musta kauempana ois hän. Pediltäni taivas näkyy ryhdyin oottamaan, että näen tavaroideni lentävän. Sanovat jos jossain huomaat tavaroidesi lentävän, toivoa voit silloin eron koittavan. Toisin sanottuna jatkuva riitely, joka menee aivan ylitse, on pätevä syy erolle.

7. Naapurisi koira käy tekemässä tarpeensa joka päivä sinun ja miehesi yhteiselle pihalle. Ei siinä mitään, mutta vähitellen alat kumppanisi kohtelun ansiosta samaistua naapurin koiran sijasta, koiran jätöksiin. Ei me mitään kuninkaallisia olla, mutta jokin raja sentään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti