25. elokuuta 2016

Miesimmuniteetti

Tämä on erityisesti niille naisille, miksei miehillekin, jotka ihastuvat herkästi. Nykypäivän fitness-buumi on tuonut esille erään varsin tärkeän seikan: hyvä kunto vaatii hyvää vastustuskykyä. Sama pätee myös miehissä. Jos haluat hyväkuntoisen parisuhteen joskus tulevaisuudessa, on omattava riittävän korkea miesimmuniteetti sitä oikeaa miestä valkatessa. Älä siis mene kauppaan (tai baariin tai Tinderiin) sillä asenteella, että kunhan nyt vaan joku silakkapurkki mukaan tarttuisi, ettei makaroni joutuisi olemaan yksin lautasella ilman täyttävää lisuketta. Vaan satsaa, panosta ja harkitse. Tuskinpa tai ainakaan toivottavasti et kauppaankaan mennessä ostat mitään siihen etukäteen tutustumatta. Joten jätä herätemiehet sinne Tinderin nettimaailmaan tai baarin tahmaiselle tiskille. Ja koska kauppaan ei kannata mennä nälkäisenä, eikä baariin ilman pohjia, niin tulin pitkän pohdinnan jälkeen siihen tulokseen, ettei miesmetsällekään tule lähteä ilman riittävän hyvää miesimmuniteettiä. Ja miten muuttua immuuniksi miehille? Vaikka siis mies olisi, kuinka superihana, erilainen ja mahtava naistenkaataja jne..? Tiedän! - Se on hankalaa, mutta alla lista välttämättömien vitamiinien mukaan, miten olla vastustuskykyinen miehille.
Ihminen tarvitsee 13 vitamiinia ja 13:sta erilaista tapaa olla immuuni miehille. eli A-, C-, D-, E-, K- ja kahdeksaa eri B-vitamiinia.

Rasvaliukoiset vinkit - eli nämä vitamiinit sun on parasta varastoida elimistöösi useammaksi päiväksi

Aina kun mies yrittää koskea sinua, siirry askel taaemmas.
Derivoi, laske ja pidä koko ajan mielessä, onko miehellä liian monelle sukalleen naisia.
Epäile - mieti kaikkia miehen sanoja skeptisesti. Ole LÄHDEKRIITTINEN. Kaikkea lööppejä ja tarinoita, jotka kuulostavat liian epärealistisilta ei kannata uskoa. Esim. "Nukuin eilen kotonani, ja en ollut kaverini luona myöhään."
Kulje kaukana hypersosiaalisista miehistä, jotka koittavat heti iskeä. Yleensä ujot miehet ovat niitä parhaita paloja pastasta.

C ja B -vitamiineja elimistö ei varastoi pitkäksi aikaa elimistöön, eli unohda nää vinkit siinä vaiheessa, kun haluat oikeasti joskus rakastua.

C  Kun mies alkaa vaikuttaa liian ihastuttavalta, ala keksimään hänestä kaikki mahdolliset viat ja asiat, mitkä hänessä ei ole niin hyvää. Esim. Hänen silmänsä muistuttavat exääni tai hänellä on liikaa geeliä tai partavettä
B1 Hän sai mut nauramaan. Hän, sai mut toivomaan, hän, ja vielä enemmän. Hän, kun kesä syksyyn vaihtuu ja lehtien nään lentävän. Tunnen saman ikävän, kun poissa on hän. - Jo J.Karjalainen tiesi, kuinka tuskainen on kesäkissan syksyn sävel. Mieti mahdollista Kesäkissan paikkaa tavatessasi miestä.
B2 Maailmassa on miljoonia, miljoonia miehiä, mieti, kuinka mies on vain yksi heistä.
B3 Petri Nygårdin sanoitukset ovat loistava apua miesimmuniteetin hankkimisessa, sillä ne tuovat heti mieleen kaikki miesten ällöimmät ominaisuudet.
B4 Pohdi kaikkia ällöttäviä ja iljettäviä mielikuvituksettomia iskureploja, mitä olet ikinä kuulut tai kaverillesi on sanottu. "Onks sun vanhemmat simpukoita, kun sä oot tollanen helmi?" - On esimerkiksi, so yesterday!
B5 Tilastot ovat karuja - suuri osa miehistä pettää naisiaan.
B6 Aina kun näet miehen, mene häntä piiloon. Esimerkiksi hyppää kukkapuskaan, jos mies tulee kävellessäsi sinua vastaan. Jos hän ehtii huomata sinut ennen pilloutumistasi, niin kerro esimerkiksi, että etsit lemmikkimarsuasi.
B7 Välttele paikkoja, joissa liikkuu paljon miehiä. Esimerkiksi koulua ja työpaikkaa - helpommin kirjoitettu kuin tehty siis!
B8 Ole mahdollisimman epäviehättävä. Kokeile vaikka! Laita yllesi vanhat kalsarit, jätä hampaat pesemättä ja hiukset harjaamatta - ja rauha miehiltä on taattu ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti