19. elokuuta 2016

Parempi pari suhdetta kuin parisuhde

Tänään pohdin, mitä kaikkea kirjoittamattomia sääntöjä parisuhde pitääkään sisällään. Jokainen parisuhde on toki omanlaisensa ja sisältää omat juttunsa, mutta muutamat faktat on tullut todettua jo omista entisistä parisuhteista sekä kavereiden suhteita seuraillessa. Jälleen kerran en vain voi olla miettimättä, kuinka omituinen lajike nuo miehet ovatkaan ja kuinka heidän aivoihinsa olisi mukava päästä käsiksi. Annettakoot heidän omituisuutensa kuitenkin anteeksi, sillä miehillä on tutkitusti putkiaivot - heillä puuttuu aivokurkiainen (tai ainakin se on kuulemma naisten aivokurkiaista pienempi). Tänään en osannut mielessäni päättää, tykkäänkö enemmän parisuhteesta olemisesta vai onko pari suhdetta sittenkin kivempi. Joten tapani mukaan päädyin listaamaan asioita ylös. Tässä siis lista asioista, jotka muistuttavat ainakin itseäni siitä, miksi ikisinkkuudessa on paljon positiivisiakin puolia.

1. "Lähden poikien kanssa parille oluelle." tai "Käyn yhdellä poikien kanssa." - Nämä lauseet on varmasti jokainen miehen kanssa ollut nainen joskus elämänsä aikana kuullut. Ja kyseenomaiset naiset tietävätkin jo, että pari, yksi tai muutama vastaa useimmiten kymmentä oluttuoppia, rommia ja kossushotteja. Ja mahdollisesti jotain muutamaa muutakin shottia tai viskiä.

2. Miehen tuoksu - Aluksi se on huumaava, saa pääsi suorastaan sekaisin ja voisit haistella miehen tukkaa, sukkia ja boksereita, vaikka ikuisuuden. Useimmiten se ikuisuus tulee vastaan noin puolen vuoden jälkeen, jolloin miehen pallihiki haisee pahemmalle kuin parsakaalikukkakaalikesäkeitto ja hikisukat lemahtavat lenkkareista jo eteisestä makkariin asti.

3. "Olen salilla tunnin." - Tuntiin voit lisätä heti toisen tunnin, joten jätä kynttilät laittamatta pöydälle ja miehen odotus sikseen. Lähde vaikka lenkille tai bileisiin. Sillä jos miehellesi ovat habat yhtä tärkeitä kuin hänen autonsa niin hän ei ihan heti palaakaan salilta lemmenpesäänne.

4. "Käväisen poikien luona hetken." - Miehet ovat hyviä vähättelemään. Hetki nimittäin useimmiten vastaa viittä tuntia.

5. "Teen illaksi meille ruokaa rakas." - "Oi ihanaa, romanttinen illallinen, jonka mies vielä itse tekee ja järjestää yhteiseen lemmenpesäämme." Kun tulet kotiin takaisin treeneistä tai mistälie marttakerhosta pöydällä odottaa valmispussipasta ja lasi vettä. How romantic...

6. "Tehdään tänään kulta jotain jännittävää ja erityistä." - Odotan innolla, mitä yhteistä tekemistä mies on keksinyt meille illaksi. Kun ilta koittaa kummatkin ovat jo niin väsyneitä, että alkaakin jo nukkumaanmenoaika tai sitten hirmuinen riitely siitä, kumpi siivosi enemmän keittiötä tai kenen vuoro pestä veeseepytty.

7. "Ei mua haittaa, että käyt bileissä." - Kello viisi keskiviikkoaamuna ryömin kotiin takaisin miehen viereen. Ja eihän häntä suinkaan haitannut minun bilettäminen. Muuten vain mökötys jatkuu vielä seuraavanakin päivänä.

8. 1.Auto 2. Sali ja 3. Kaikki muu ja sitten jossain vaiheessa sinäkin pääset messiin miehen priorisointilistaan jollekin mahdolliselle varasialle eiku sijalle tai sitten ihan vaan pelkästään miehen yösialle.

9. Haluaisit lähteä romanttiselle lomamatkalle miehesi kanssa. Samaan aikaan pojat, kuitenkin järjestävät mökkireissua. Kumman mies valitsee? - Pojat eka, muija vikana.

10. "Hikesi tuoksuu kukkaiselta ja oikein hemaisevalta." - Valkoiset valheet, jotta edes jotenkin tulisitte toimeen keskenänne.

11. "Voinko tulla mukaan poikien luo?" - Änäriä, miestenjuttuja ja lätkää. Sinne ei oo naiset tervetulleita, ja se tuli itselläni opittuukin jo kantapään kautta.

12. Makaatte sängyllä romanttisesti yhdessä. On vain sinä sekä minä ja romanttinen hiljaisuus. Kumarrut pussaamaan häntä. Kaikki on täydellistä. Vain yksi asia pilaa täydellisen rakkauden täyteisen hetken. Miehen pieru.

13. Ihanaa sunnuntaiaamu ja saa nukkua niiiiiin pitkään kuin ikinä haluaa. Tai sitten ei. Miehellä herätys kello kuusi ja samalla heräät itsekin. Ja kun yrität saada unta uudestaan päässäsi pyörii vain Bailando, Hey Macarena ja kaikki smurffibiisit. 

14. Hurmasin sinut, sain sinut ja nyt asutaan yhdessä. Siispä ei kukkia, ei reissuja, ei romanttisia retkiä. Vain tämä ihana rakkaudentäyteinen arki.

Joten harkitse kerran, ehkä toisenkin ja kolmannenkin ennen kuin muutat yhteen. Sillä se rakkauskuplasta ulostautuminenkin valitettavasti joskus tapahtuu.


Korkkarit mattoon suhteessa, kattoon sinkkuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti