5. syyskuuta 2016

Boys just want to have fun

Kaipaatko sinäkin jotain lämmintä syksyn pimeneviin iltoihin? Onko vessanpönttösi ollut jo pitkään pesemättä? Onko sinulla aamulla herätessäsi kylmä? Vastauksena näihin kaikkiin kysymyksiin meillä on teille uusi upea uutuustuote (tai sitten ei niin uusi, vaan ikäloppu viiskymppinen):  - Tindermies! Eikä siinä vielä kaikki. Lisänä tuotteelle tulevat kuppa, klamydia ja tippuri sekä lukuisia muita Tindermiehen upeita ominaisuuksia. Lisäominaisuuksina mainittakoot esimerkiksi kaljasiepottelu, tietoisuus siitä, että olet jollekin vain pelkkää hauskanpitoa (sillä poika halusi vaan päätä) sekä lukuisat törkyviestipommitukset. Tindermies tarjoillaan suttuisten silmänalusten ja ikuisten sekä itkuisten kyyneleiden kera. Cyndi Lauper - valitettavasti joudun toteamaan, että olit väärässä. Oh boys just want to have fun, eikä girls.

Tuleeko teillekin koskaan sellainen olo, että Tinderistä (tai ylipäätään elämästä) puuttuu yksi erittäin oleellinen ominaisuus. Jos kerran Tinderissä voi antaa toiselle Superlike -tykkäyksiä niin, missä ihmeessä on Tinderin Superno -ominaisuus? Kuinka kätevää olisikaan, jos kaikki epämiellyttävät miehet voisi saman tien sutaista Tinderin näytöltä ohi painamalla supernou -tykkäystä. Supernou olisi hyödyllinen, vaikka ihan vain siksi, että miehille voisi näyttää heti suoran ja selvän savumerkin siitä, että heidän ei kannata vaivautua ees yrittämään pokaamista eikä varsinkaan yrittämään vielä sen jälkeen kun ovat jo kerran yrittäneet. Ja mistä ajatus supernousta lähti liikkeelle?
Viimeaikoina olen alkanut saamaan Tinderiin törkyviestejä. Ja törkyviesteillä tarkoitan siis viestejä, jotka ovat oikeasti törkeitä. Toisin sanoen suoria ehdotteluja. Minä en yhden illan jutuista välitä, joten skippaan niitä ehdottelevat viestit suosiolla. Tai ainakin yritän skipata, kunnes ärsyynnyn viestien törkeydestä niin paljon, että kiukkuni on räjäyttää koko tonnikalapastakattilani. Ja seuraavaksi päätin julkaista sen törkeimmän viestin, jonka olen koskaan saanut ja joka pamahti kännykkääni eilen. Mutta ennen kuin pistän sen tähän alle haluan varoituksena sanoa, että alla oleva teksti on ehdottomasti K18-matskua (!!!), en itse käytä ikinä näin rumaa kieltä ja seuraava viesti saa sinutkin luultavasti vihaamaan koko miessukupuolta. Okei, tässä se tulee:

Mies: Pilluhan se tietenki mielessä. Jos sitä eppäilit. Eikös se ole ihan normia miehelle ;)
- Okei eli ensinäkin viestin kontekstista sen verran, että yllä oleva kommentti tuli ihan täysin kasuaalin ja asiallisen Mitä kuuluu -keskustelun jälkeen. Ja toisekseen, mikä ihme saa miehen kuvittelemaan, että minä epäilen hänen haluavan minulta seksiä? Ja kolmannekseen tuo mies ei omista käytöstapoja sitten yhtään (jonka muuten sitten lopulta totesinkin hänelle). Joten hänen ällöttävästä kommentista kimpaantuneena päätin ensimmäisen kerran elämässäni (tai myönnettäkööt ehkä toisen tai kolmannenkin) vastata Tinderin törkyviestittäjälle:
Minä: Joo kullihan se täälläki mieles 24/7. Ei taia sulla vaan olla tarpeeks isoa kalua, joten eiköhän ole naiselle ihan normia, että lopetetaan tämä keskustelu.
Mies: No hei, tää on vittu tinderi. Ei voi olla noin vakavaa.
Minä: Ai hyvä että tiiät, että tämä on Tinderi. Kymmenen pinnaa ja papukaijamerkki. Niin kyllä minä tiiän, että noi sun jutut ei koskaan oo mitään vakavaa. eikä varmaan vakavaksi tulekaan.
Mies: No miten ois nyt sovintoseksin paikka?

Ja sitten oli myös mies, joka ehdotti minulle jotain yhteistä aktiviteettia loppuviikosta. Kertomatta sen tarkemmin tietenkään mitä, koska tiesi, että minä en ole tyhmä ja tajuan kyllä. Ja tajuan kyllä myös, että miehet tosiaankin ajattelevat välillä vain mulkullaan (ainakin Tindermiehet). Ja lopulta minä luovutin (luovuttaminen=keskustelun lopettaminen). Koska miehet. Tuomas Kauhanenkin tietää, millaisia enkeleitä nämä miehet ovatkaan: Yleensä mun suhteissa lähinnä vaan käydään. Ja niin paljon niitä tyttöjä on, joiden kanssa vois mennä kotiin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti