1. lokakuuta 2016

Kumman kaa olisit mieluummin?

Ja kysymys jatkuu: naapurin Matin vai italialaisen hurmuri komistus Fransescon? Niin mä aattelinki. Sä mietit Fransescoa, etkö joo? Tai jos oot oikein rationaalinen, siis ihan älyttömän rationaalinen, niin valitset sen naapurin Matin. Sen Matin, joka halusi kultaisennoutajan, punaisen farmariauton, omakotitalon valkoisista tiilistä, kaksi lasta ja kauniin vaaleahiuksisen naisen itselleen. Sen Matin, jonka perusarvoja ovat suomi, sauna ja salmari.
Mut tosiasia on, että mitä rentumpi, niin sen herkumpi. Naiset rakastavat renttuihin ihastumista. Ja miks? Koska meille luettiin liikaa prinsessasatuja ja tarinoita prinsseistä urheilla ratsuillaan pienenä? Ja nyt me halutaanki ite olla niitä prinssejä, jotka pelastaa sen toisen siltä huonolta tieltä? En tiedä miks, mut jotain niis rentuis vaan on...


1) "Ei mul oo mitään menoo, mul on vaan aikaa sulle kultsi." - Jos jollakin on aikaa sulle joka päivä ja jokaikinen yö niin ainakin miehellä, jolla on aikaa muillekin naisille tai juomiselle ynnä muulle tyhjän toimittamiselle. Kyseinen henkilö ei mahdollisesti ihan älyttömästi naisiltaan tai muilta tärkeiltä asioiltaan kerkee töihin tai opiskelemaan.

2)  On muutki ihan okay mut sä oot priimaa, sä vaa kuulut eri liigaan (Bang for the Buck). Sussa on jotain niiiiiin spesiaalia. - Jokainen nainen haluaa kuulla olevansa jotain spessuu. Koska olet sen arvoinen...

4) Kun katsoit minuun, Kaiken muun mä unohdin , Kun katsoit minuun, Vain sinun olla halusin. - Se on se katse, joka sulattaa naisen kuin naisen. Ne silmät, se hymy - kaikki se hurmaavuus. Se katse, jonka sisin voikin olla lopulta täysin mysteeri.

5)Tummat silmät, ruskea tukka, niihin kerran langeta sait - Ja mä tiedän, koskaan niitä hylkäisi et!

6) Miehekkyys. Naiselliset naiset ihastuvat maskuliinisiin miehiin maskuliinisine piirteineen. Valitettavasti miehen korkeat testosteroni tasot saattavat joskus yhdistyä myös aggressiiviseen käytökseen. 

7) Elämänkoulu paras koulu - Varsinkin vasta eronneet naiset rakastavat elämänkoululaisia ja heidän syvällisiä sekä kaikin puolin filosofisia näkökulmia elämästä. Sillä filosofiaa niin on se vaan...

8)  Mä olen mies, jolle ei koskaan tapahdu mitään - Ei ihan hirveen kiinnostavaa, toisin kuin Bring the action.

9) Nimeni on Martti. Martti Metsälaakso. - Eikö kuulostakin jo heti paljon jännemmältä. kuin pelkkä Martti Metsälaakso?

10) Mä muistan kyllä, Ne kirosanat ja syyttelyn. Ja anteeksi annan
Jopa sen pahoinpitelyn
(Sama nainen, Chisu). Sillä oot ihan varma, et saat sen muuttumaan muuks.  - Ikävä olla ilonpilaaja, mutta muutos nainen hyvä, lähtee aina ihmisestä itsestään.

11) Rentuille on olemassa myös synonyymi tyhjäntoimittaja. Eikä syyttä suotta, sillä usein heidän lupauksensa ovat pelkkää tyhjää. Mutta kuka ei voisi vastustaa lupauksia kuista taivaalta? - Vinkki: Jos jokin kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se useasti myös on sitä. Älä ota sikaa säkissä tai munia kanalta, joka on ollu virikemunahäkissä.

12) Me ollaan ne, joiksi pojat haluu ryhtyy ja me ollaan ne, joihin tytöt haluu yhtyy. - Itsevarmuus, vaan on se the thing, vaikka en Cheekkiä tai hänen rivoja sanoituksia mitenkään fanitakkaan.

13) Sä oot vaan nii ihana, vaikka jättäisit mut ja rakastuisit johonkin toiseen - Kun kerran rakastuu, siitä huumasta ei ihan heti pois päästäkään. Ne on ne vaaleanpunaset lasit, joista oonki jo aika monesti varottanu.

14) Mikä sun numero on? Lähetäänks meille vai teille? - Rentuilla ja lirkuilla on pokkaa ainakin ja se on käynyt selväksi. Ja nainen, jolla on huono itsetunto (aika monella naisella nykyään osittain kaupallisen mainonnan ansiosta onkin) lähtee sen ekan miehen matkaan.

15) Maailmanpelastajat. Rauhaa, rakkautta ja rauhallisia koti-iltoja. Ja kun maailmanpelastaja hoksaa, ettei voi maailmaa pelastaakaan niin ajattelee hän olevansa ainakin hetken parempi ihminen pelastaessaan yhden rentun katuojasta. 

    


-- Luvattu on paljon
Rikottu enemmän
Vierelläsi valvon
Ja kauniina sut nään
Sä oot se jonka
Löydän aina uudelleen
Taas tässä oon ja valmis
Uuteen kierrokseen --

    Chisu - Sama nainen (2009)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti